slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Tortul de nuntă adevărata capodoperă de artă

 

Tortul este un invitat special la masa nupțială, deaceea toți se așteaptă la senzații inedite. Și nu este vorba numai de gust, ci și despre apariția acestui rege al evenimentului dedicat nunții dvs. Torturile de formă rotundă și dreptunghiulară tradiționale au rămas în trecut. În prezent tinerii căsătoriți și oaspeții au dreptul să mizeze pe un desert original și nestandard.

Cele mai incredibile materiale sunt folosite pentru a decora un astfel de miracol. De exemplu, bijuterii tricotate din fir de bambus. Un astfel de tort arată elegant și sofisticat.

tort-mirnevest1

tort-mirnevest2

 

Dar ce părere aveți despre un tort în formă de pietre sau o lumânare topită? Desigur, o astfel de capodoperă nu va lăsa indiferent niciun oaspete.

tort-mirnevest3

tort-mirnevest4

 

Florile rafinate de zahăr arată foarte gingaș: pot acoperi tortul totalmente sau îi pot sublinia subtil frumusețea.

tort-mirnevest5

 

Se pare că torturile pot fi nu numai cu un singur nivel și cu mai multe niveluri. Ele pot fi compuse din părți separate, formând o singură compoziție. Acest lucru dă peste cap orice concept tradițional de tort nupțial.

tort-mirnevest6

Fantezia artistei și cofetarului AliceChow este capabilă să transforme un tort de nuntă obișnuit într-o capodoperă de artă unică. Ați dori să vedeți una dintre aceste capodopere pe masa nunții dvs.?

 

Foto: @alicechowcake

 

 Puteți comanda un tort de nuntă în Chișinău / Moldova >