Precedenta
Companie

Salon de mariaj BARCELONA

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Salon de mariaj BARCELONA

Adauga in favorite

Salon BARCELONA – mărcile dominante în lumea modei matrimoniale!

Salonul de mariaj "Barcelona" este reprezentantul oficial al celor mai importante branduri de rochii de mireasă și de seară:


Pronovias (Spania)
St.Patrick (Spania)
Rosa Clara (Spania)
Maggie Sottero (SUA)
Sottero & Midgley (SUA)

Dacă sunteți în căutarea unei rochii de mireasă elegantă și modernă în Chișinău, atunci vă oferim unele dintre cele mai bune colecții de rochii de mireasă și de seară.

Renumitul brand “Pronovias” și colecțiile de lux “Rosa Clara”, "Maggie Sottero" și "Sottero & Midgley" reprezintă perfecțiunea stilului elegant și de bun gust. Rochiile de mireasa ale acestor branduri fascinează cu splendoarea și frumusețea rafinată.

La noi puteți proba oricare dintre rochiile care v-au plăcut și să alegeți pe cea în care veți cea mai fericită mireasă! Veți fi ajutată de consultanții experimentați ai salonului nostru, care vă vor propune accesorii, precum: voaluri, bijuterii, mănuși, etc., care vor completa imaginea dvs și vor accentua avantajele dvs.

Salonul "Barcelona" oferă cea mai mare colecție din Chișinău de rochii de mireasa ale acelorași branduri, de dimensiuni mari.

Vom fi încântați să vă oferim dvs, oapseților dvs. și persoanelor apropiate rochii de seară rafinate și rochii de cocktail “Pronovias FIESTA”.

În salonul nostru puteți cumpăra sau închiria modelul ales sau puteți face comanda din cataloage a oricărui model de mărcile noastre care nu este în salon.

Salonul este deschis în fiecare zi!
Programarea nu este necesară, vă așteptăm în orice moment convenabil pentru dvs în fiecare zi de la 10:00 pînă la 19:00 (duminica pînă la 18:00), în salonul "Barcelona"!

 

 

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie