Precedenta
Companie

Restaurant Mognat

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Restaurant Mognat

Adauga in favorite
Volum:
200 чел.
Pret:
0 Lei


Restaurantul Mognat – sărbătoare în fiecare detaliu!

Relaxare în fiecare clipă a sărbătorii, emoţii, pe care nu le poţi cumpăra, stil şi o atmosferă irepetabilă – toate acestea vă oferă restaurantul Mognat! O sală mare şi luminoasă, cu o capacitate de 200 de persoane, decorată cu flori ce crează o atmosferă caldă şi plăcută în orice detaliu al interiorului. Oaspeţii vor fi plăcut surprinşi de un şemineu adevărat, un loc de dans spaţios şi mândria restaurantului – o curte rafinată şi luxoasă în interior, unde, în sezonul cald, se pot organiza evenimente la un nivel regal!

Restaurantul Mognat vă va uimi prin bucătăria sa rafinată, deservirea la nivel înalt şi cu propria sa brutărie, unde meşterii cu experienţă vor pregăti adevărate capodopere culinare pentru orice eveniment. Pâine delicioasă după propria reţetă, colaci de sărbătoare, învârtite, plăcinte, dulciuri şi multe alte produse de cofetărie, preparate ca acasă, de brutari şi cofetari profesionişti.

Echipa noastră are o experienţă bogată și e mereu gata să vă ofere serviciul de catering – deservire mobilă, creând o sărbătoare exact cum v-aţi dorit. Împreună cu restaurantul Mognat, orice gen de eveniment va lăsă doar amintiri plăcute.

Puteți dispune și de un bonus din partea restaurantului Mognat – la comandarea unui meniu pentru 100 de persoane, cu prețul de la 550 de lei, oferim mirilor o masă fourchette cu vin de casă amplasată comod în zona de dans.

Echipa restaurantului Mognat încearcă să facă orice nuntă cu adevărat unică, de aceea, ia în considerare toate dorinţele şi preferinţele oaspeţilor.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie