slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Tendința pentru nunta 2022 – mărturii din săpun

 Tradiția de a dărui mărturii invitaților la nuntă este populară și răspândită. O opțiune bună pentru un compliment de aşa gen pot fi cutiile sau săculeţe cu ciocolată, marshmallows sau produse de patiserie. Cuvântul „bonbonniere” este de origine franceză și a fost numit inițial “set de ciocolată”. Dar astăzi, acest termen este atribuit oricărui cadou din partea mirilor pentru invitați.

Alături de opțiunile tradiționale, comestibile, cadourile neobișnuite, care includ lumânări, figurine interioare, imagini comemorative, jucării mici și flori, nu sunt mai puțin interesante.

 

Tendință 2022 – mărturii din săpun
Săpunul a depășit de mult rolul unui produs de igienă. Acesta poate fi folosit pentru a face suveniruri, flori și chiar compoziții întregi. Datorită diferitor ingrediente, meșterul poate crea orice textură, poate adăuga aromă, îmbogăți compoziția făcând-o și mai specială.

6_2

Săpunul poate fi folosit pentru a face cadouri pentru orice sărbătoare, buchete florale dar si mărturii pentru nunți sau cumătrii. Oaspeții apreciază mai întâi toată frumusețea estetică a acestor mărturii şi de cele mai multe ori îl păstrează drept suvenir decorativ şi plăcut mirositor – dar totuşi săpunul va rămâne funcțional. Săpunul natural de înaltă calitate este superior analogilor de serie ai producției industriale, datorită compoziției naturale și componentelor atent selectate. Îngrijește delicat pielea, lăsând pe ea o ușoară aromă.

Oaspeții vor aprecia cu siguranță un astfel de cadou, chiar dacă nu înțeleg imediat că frumoasele figurine prezentate de tinerii căsătoriți nu sunt doar suveniruri.

 

Săpun în formă de inimă
O mică inimioară este o soluție pentru cei care preferă mărturii compacte fără bibelouri. Un astfel de cadou va încăpea chiar și într-un buzunar al jachetei sau într-un clutch mic.

4_2

5_2

Designul mărturiilor-inimă ar trebui ales ținând cont de stilul general al sărbătorii:

  • inimile cu levănțică sunt potrivite pentru o nuntă în stil Provence sau în aer liber – mai ales dacă aceasta este vara;
  • pentru o sărbătoare în stil tradițional – se recomandă săpunele-inimi cu flori uscate și pandantive rustice;
  • nuntă în stil oriental – inimi cu condimente şi/sau mirosuri intense;
  • pentru o nuntă clasică sau retro - inimioare elegante de culoare fildeș sau ivory cu o picătură de aur;
  • sărbătoarea în stil etno va fi împodobită cu inimioare strălucitoare.

 

În concordanță merită de ales şi ambalajele. Există o regulă nerostită: cu cât designul bomboanei este mai strălucitor, cu atât mai simplă ar trebui să fie cutia sau ambalajul. Aceasta nu trebuie totuși respectată cu strictețe, totul depinde de preferințele personale.

Cu stilul sărbătorii se poate potrivi şi aroma mărturiilor. În acest caz, cadourile nu numai că se vor încadra perfect în imaginea de ansamblu a evenimentului, dar vor aminti invitaților de o sărbătoare plăcută pentru mult timp. Uleiurile naturale folosite pentru parfumarea figurilor de săpun rămân saturate luni și chiar ani.

11_1

Inimioarele mici de săpun pot fi ambalate personal sau în perechi. O opțiune convenabilă și estetică este o sfoară draguţă sau o panglică de atlas, care va fi şi funcţională.

Mai multe produse din aceasta categorie vedeți aici

 

Mărturii cu figurinile mirilor

Plăcuţele cu imaginea personajelor arată emoționant, dar în același timp elegant. Aşa tip de săpunele-cadouri, sunt potrivite pentru o nuntă în stil:

  • clasic;
  • de poveste;
  • retro sau vintage;
  • provence și rustic;
  • baroc și rococo;
  • eco;
  • antic;
  • pin-up;
  • boho-chic.

 

Avantajul acestei mărturii de săpun este că are o formă tradițională ovală. Oaspeților le va fi mai ușor să o asocieze cu nunta.

10_1

2_2

Mărturiile de săpun monocromatice pot fi ambalate în cutii sau pungi decorate în culorile evenimentului. Ambalarea cu imprimeu, fotografii sau ornamente este de asemenea potrivită. Iubitorii de minimalist pot alege cea mai simplă opțiune pentru un astfel de cadou - hârtie și panglică cu efect artificial de învechit.

Un săpun cu relief de miri poate fi, de asemenea, decorat în mai multe nuanțe, de exemplu, sub formă de figurine colorate ale mirilor pe un fundal contrastant. Deci vor arăta și mai expresivi.

Mai multe detalii şi culori găsiţi aici

 

Inimi de diamant
Forma diamantului este populară printre producătorii de săpun, cofetarii, producătorii de bijuterii. Arată modern și elegant.

8_1

Mărturiile în forma inimii de diamant pot fi folosite pentru a crea seturi, dar arată spectaculos şi singure. Ambalajul laconic este cel mai bun pentru astfel de săpunuri - o cutie de carton cu o panglică sau o peliculă decorată cu o fundă și o etichetă.

Aceste săpunele sunt potrivite pentru aproape orice stil de nuntă. Dar mai ales se potrivesc stilurilor moderne:

  • minimalism;
  • greenery;
  • kraft;
  • glamour;
  • urban chic;
  • industriale sau loft;
  • high-tack;
  • nonconformist.

 

Mai multe culori şi detalii găsiţi aici

 

Cum să alegi și când să dăruiești
O mărturie nu este considerată un atribut obligatoriu al unei nunți. Dar acest mic detaliu va decora evenimentul, va mulțumi oaspeții și va surprinde pe mulţi mai ales prin originalitate. Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți exprima recunoștința prietenilor și celor dragi pentru că au fost alături în ziua importantă în care s-a născut o familie tânără. Micile cadouri vor rămâne multă vreme în memoria fiecărui musafir.

12_1

Atunci când alegeți, ar trebui să acordați atenție nu numai stilului și designului, ci și calității. Săpunul natural, chiar și lipsit de decor excesiv, este un cadou bun în sine.

Toate mărturiile pot fi realizate într-o singură nuanță sau în diferite culori. Unii miri aleg să dăruiască nașilor altfel de formă sau culoare, accentuând astfel importanța acestora. Dar este mai bine să alegeți același ambalaj. În timpul evenimentului, mărturiile pot fi ținute la vedere sau aduse mai târziu - atunci surpriza va fi și mai neașteptată.

Când să oferiți cadouri oaspeților, este la latitudinea tinerilor miri să decidă, acest lucru se poate face chiar la începutul serbării sau la sfârșit.

7_1

Mărturiile de săpun sunt o idee nouă, originală, popularitatea ei tocmai a început să prindă contur. În acest sens, câștigă în fața dulciurilor familiare deja tuturor. Un alt avantaj este că astfel de mărturii nu necesită condiții speciale de depozitare, iar oaspeții nu trebuie să-și facă griji că se vor topi.

 

Condiția principală atunci când alegeți mărturiile pentru nuntă este ca tinerilor miri să le placă și să-și reflecte emoțiile interioare!