slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit din nou

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit a doua oară în Risebore, Georgia, în mijlocul celor apropiați - familia și prietenii. Nunta spectaculoasă a cuplului a avut loc la mai bine de o lună de la prima ceremonie din Las Vegas. Evenimentul s-a desfășurat la proprietatea de 8 milioane de dolari pe care actorul o deține în Savannah.

affleck-lopez-17-1-1

 

Jennifer Lopez a purtat o rochie albă, strânsă pe corp, creată de Ralph Lauren, cu trenă lungă și voal. Ben Affleck a ales un smoking, jachetă albă și pantaloni negri.

jlo-wedding1

12

 

Pentru a-și spune jurămintele, cei doi au pășit pe un culoar alb, urmați de copiii lor. Popularul podcaster și guru Jay Shetty a oficiat ceremonia.

jlo-affleck-wedding

17

 

Pe terenul proprietății de 87 de acri a lui Affleck, lângă Savannah a fost amenajat un cort imens cu scaune albe special pregătite pentru oaspeți, flori albe, un pian alb imaculat, mese elegante așezate pe malul râului și o platformă de artificii.

14

JLO3

15

 

Cântăreața și actrița în vârstă de 52 de ani, Jennifer și actorul în vârstă de 49 de ani, Ben Affleck, s-au căsătorit în secret în Las Vegas, la trei luni după a doua logodnă. Au fost aproape de a face pasul principal acum 18 ani, dar relația s-a rupt chiar înainte de nuntă. Se pare că acum Jen și Ben s-au găsit și au ajuns și la altar.

nunta-bennifer-iulie1

Când Lopez a dezvăluit luna trecută că s-a căsătorit cu Affleck la "A Little White Wedding Chapel" din Las Vegas, ea a povestit că ceremonia târzie în noapte a fost „exact ceea ce ne-am dorit”. Ea a adăugat că „în cele din urmă a fost cea mai bună nuntă posibilă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat demult și una care a devenit realitate... în sfârșit”.

„Când dragostea este reală”, scria Lopez atunci „singurul lucru care contează în căsătorie suntem noi și promisiunea pe care o facem să ne iubim, să ne îngrijim, să ne înțelegem, să fim răbdători, iubitori și buni unul cu celălalt. Am avut asta. Și multe altele. Cea mai bună noapte din viața noastră.”

„Au avut dreptate când au spus: Tot ce ai nevoie este dragostea. Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată cu cinci copii minunați și o viață la care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare”, a continuat ea.

nunta-bennifer-iulie2

Detalii mai puțin cunoscute despre nunta lui Ben Affleck și Jennifer Lopez din Las Vegas: amândoi au plâns când și-au spus jurămintele. Copiii erau acolo.

 

Actrița din „Marry me” a ales două rochii de mireasă, dintre care una creată de Zuhair Murad din dantelă, iar a doua făcea parte dintr-un film vechi în care a jucat.

11

10