slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
+Добавить Категории +Добавить Категории
Дата: 

Cele mai așteptate nunţi din 2018

O nuntă este întotdeauna ceva minunat. Iar nunta celebrităţilor - un eveniment întreg, la care este fixată atenţia publicului. MirNevest.md a pregătit o prezentare generală a celor mai incredibile cupluri celebre, care planifică nunta în 2018.
 
Actorii celebrului serial "Game of Thrones", Kit Harington și Rose Leslie, au confirmat oficial vestea despre logodna lor. Kit a recunoscut că a cerut iubita sa în căsătorie sub cerul deschis. Data ceremoniei de nuntă nu a fost încă stabilită.

Кит Харингтон и Роуз Лесли

 

Kaley Cuoco, vedeta serialului umoristic pentru tineri "Big Bang Theory", se căsătorește pentru a doua oară. Karl Cook a devenit alesul actriţei. Karl a făcut cererea logodnicii sale în ziua aniversării ei de treizeci şi doi de ani. Reacția sentimentală a lui Kaley, mirele a postat-o pe Instagram.

Кейли Куоко и Карл Кук

 

Privind acest cuplu, puteți spune cu siguranță că iubirea nu cunoaşte vârste. Richard Gere a decis să-și legitimeze relația cu răpitoarea de inimi, de origine spaniolă, Alejandra Silva. Nu există nici o confirmare oficială a logodnei, dar tânăra mireasă are deja un inel elegant pe degetul inelar, similar cu un inel de logodnă.

Ричард Гар и Алехандра Сильва

 

Cunoscuta cântăreață- pop americană Britney Spears a primit un cadou neașteptat pentru ziua ei de naştere de la iubitul său Sam Asghari. Tânărul a aranjat o cină romantică, în timpul căreia a prezentat cântăreţei surpriza neașteptată sub formă de inel. Nu este încă cunoscut, dacă acest inel este acel mult aşteptat. Pop diva nu a comentat această veste.

Бритни Спирс и Сэм Асгари

 

Steaua clubului de fotbal "Real", Cristiano Ronaldo, a cerut-o pe Georgina Rodriguez. Nunta este planificată pentru luna august 2018.

Криштиану Роналду и  Джорджиана Родригез

 

Cu toate acestea, recunoaştem că cea mai aşteptată nuntă a anului este nunta prinţului Harry si a actriţei Meghan Markle. Toată lumea urmărește cu mare atenţie pregătirile celebrării regale și se întreabă despre alegerea îmbrăcămintei miresei. Frumoşii îndrăgostiţi se vor cununa foarte curând, pe 19 martie 2018.

Принц Гарри и Меган Маркл