slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
+Добавить Категории +Добавить Категории
Дата: 

Lady Gaga se mărită!

Logodna pop-divei extravagante Lady Gaga cu agentul Christian Carino a devenit un fapt cunoscut în luna noiembrie a anului trecut. În prealabil cerând binecuvântarea de la tatăl ei, Christian a decis să o ceară în căsătorie pe iubita sa.
 
Totuși, din cauza tururilor permanente, cuplul a amânat mereu nunta, iar Lady Gaga, în orice mod, a refuzat să comenteze relația cu iubitul ei.
 
Un eveniment senzațional a fost apariția pop-divei la ceremonia de decernare a premiului « Grammy » cu un inel de logodnă pe degetul inelar.

Ledy Gaga

 

Pe covorul roșu, Lady Gaga a apărut într-o rochie neagră elegantă Armani Prive, iar pe mâna ei era imposibil să rămână neobservat inelul cu un diamant roz impresionant. Acest accesoriu delicat a fost complet diferit de cerceii gotici ai cântăreței. Jurnaliștii și invitații au presupus imediat că acest ornament este un inel de logodnă.

Lady Gaga

 

Nu rămâne nici o îndoială - Lady Gaga se căsătorește! În spatele scenei, imediat după spectacol, fotografii au captat imagini emoționante ale interpretei cu iubitul său Christian Carino.

Lady Gaga Cristian Carino