Precedenta
Companie

Restaurant Curtea Boierului

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 5.00

Restaurant Curtea Boierului

Adauga in favorite
Volum:
180 чел.
Pret:
600 Lei

În inima naturii moldoveneşti, departe de agitaţia oraşului, se află un restaurant incredibil de elegant și cu o atmosferă plăcută Curtea Boierului. Restaurantul situat în afara oraşului Curtea Boieruluieste un loc ideal pentru cei care doresc să organizeze o ceremonie de nuntă, botez, zi de naștere sau alte sărbători de familie în afara orașului.

Sala de ceremonii a restaurantului impresionează prin decorul său original, cu elemente luxoase, combinația superbă a culorilor şi a facturilor, precum şi o servire imaculată. O trăsătură caracteristică a restaurantului este bucătăria aleasă, o deservire impecabilă și o atmosferă plăcută unică, confort și ospitalitate. Ceremonia de nuntă la restaurantul Curtea Boierului nu este doar un eveniment grandios și de neuitat pentru cei aleşi.

In interiorul curţii restaurantului Curtea Boierului pot fi organizate ceremonii de căsătorie, care va transfera nu doar mirii, dar şi pe invitaţii lor, într-o lume a romantismului şi a armoniei.

Echipa de profesionişti a restaurantului Curtea Boierului - este cel mai înalt nivel de deservire aclienţilor, ceea ce înseamnă că fiecare invitat se va simţi special. Personalul restaurantului garantează nu doar o organizarea a ceremoniei de cea mai înaltă calitate, acesta vă va ajuta să realizaţi cele mai incredibile idei într-un basm frumos, ca sărbătoarea Dumneavoastră să fie unică și de neuitat.

Dar asta nu e tot! Special pentru tinerii-căsătoriţi şi nou-născuţi, restaurantul Curtea Boierului oferă camere de hotel.

Nu uitaţi, în Curtea Boierului sunteţi mereu aşteptaţi cu bucurie!


Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie