Precedenta
Companie

„Akord” - formaţie pop cu elemente pop-rock.

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

„Akord” - formaţie pop cu elemente pop-rock.

Adauga in favorite

✅ Puteți comada „Akord” la telefonul: +373 69 55 38 88

 

Limba: rusă, rom., eng. etc.

Gen: pop, jazz, funk, soul

 

Ideea creării trupei „Akord” i-a venit lui Igor Strilbițchi în vara anului 2006, în timpul vacanței din Crimeea. Timp de trei luni au tot ales denumirea pentru formație, pînă ce, în cele din urmă, s-au oprit la denumirea „Akord”, căci mărturisesc băieții „e un termen muzical și are aceeași semnificație în multe limbi ale lumii”. Astfel, formația „Acord” îşi începe activitatea artistică, de facto, la 4 decembrie 2006, pe scena Palatului Naţional, în cadrul concertului Potcoava de Aur 2006.

Iniţial, din formaţie făceau parte trei membri: Igor Sîrbu, Igor Stribiţchi şi Victor Balan. În această formulă au lansat prima lor piesă „Unde-i dragostea”. Au colaborat la începuturi cu compania Music Master.

Victor Bălan părăseşte formaţia în iunie 2007, iar în luna august a aceluiaşi an, în trupă vine Victor Răilean. Împreună, băieţii realizează piese care intră în topurile autohtone şi participă la numeroase concerte, evenimente culturale. Primul videoclip la piesa ”În ochii mei” a fost lansat tot în anul 2007.

În anul 2008 formaţia „Akord” au o evoluție de succes. În luna martie primesc mențiune la Concursul „George Grigoriu” de la Brăila, fiind apreciaţi înalt de Mirabela Dauer. Tot în anul 2008 începe colaborarea cu Iurie Badicu, noul lor manager. Compania „Fabrica de hituri”, sub patronatul lui Ghenadie Boleacu, este cea care susţine cu succes cariera muzicală a formaţiei. În luna decembrie 2008 „Akord” dă un concert live la Palatul Naţional, la care lansează primul lor album cu genericul „Cerul care ne-a unit”. Albumul conţine 11 piese, printre acestea cunoscutele hituri: „Maria”, „Ochii tăi”, „Alină-mă”, „Numai tu” etc. La eveniment i-au avut ca invitaţi pe Mihai Trăistariu şi trupa „Talisman” din România, cu un recital în cadrul spectacolului.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte
Servicii
Trupe