Precedenta
Companie

Restaurantul Europa

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 5.00

Restaurantul Europa

Adauga in favorite
Volum:
130 чел.
Pret:
0 Lei

Restaurantul Europa este locul de care aveți nevoie pentru reușita oricărui eveniment din viața Dvs. Un local elegant, rafinat, exclusivist, unde ve-ți simți nevoia să reveniți. Vă oferim două saloane, stil grecesc sau european, decorate de către designeri de top.

Ve-ți face cunostință cu o echipă formată din profesioniști pasionați cu o experiență relevantă în industria evenimentelor, care vă vor sta la dispoziție atît în perioada de organizare, cît și pe întreaga durată a evenimentului.

EVENIMENTE :
Nunți, botezuri, petreceri corporative sau aniversări, conferințe, seminare, lansări de produse, expoziții, baluri, banchete.

Arta culinară:
O atenție deosebită se merită de acordat meniului restaurantului Europa.

Bucătăria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi lasand posibilitatea de a personaliza și alege varianta de meniu potrivită. Meniuri variate, la pregatirea cărora se folosesc numai produse de calitate superioară, concepute de maeștri culinari atît din bucătăria tradițională cît și internationala. Elegant și modern Restaurantul Europa vă oferă toate serviciile complete pentru organizarea evenimentelor de succes, punînd la dispoziția Dvs. două saloane cu un design rafinat, o atmosferă caldă și prietenoasă, sala mică 80 locuri, sala mare 140 de locuri.

Personalul amabil, meniul excelent, bucate delicioase și original decorate - toate acestea vor face petrecerea Dumneavoastră cu adevărat fermecătoare şi unică, lasîndu-vă placut surprinși.

Vă mulțumim anticipat și vă așteptăm cu drag. Nu ve-ți regreta.

Contacte și detalii