slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Interviu cu un Profesionist

 

SFATURI UTILE DE LA PROFESIONIŞTI. CITIŢI. INSPIRAŢI-VĂ. PREGĂTIŢI-VĂ DE NUNTĂ ÎMPREUNĂ CU NOI!

+Добавить Категории
Дата: 

Imaginea ideală a miresei de la salonul Aquaterra Beauty

Olesea Suhoborcenco - coafor şi stilist al salonului Aquaterra Beauty ne-a povestit despre pregătirile pentru nuntă și crearea imaginii unei mirese.

În pregătirea nunţii, imaginea miresei şi a mirelui sunt elementele cheie ale sărbătorii. Despre pregătirile pentru această zi importantă și crearea imaginii unei mirese moderne ne-a povestit Olesea Suhoborcenco - coafor stilist al salonului Aquaterra Beauty.

 
Aquaterra Beauty oferă pregătirea completă a miresei pentru ziua nunţii. Spuneţi-ne mai multe despre aceasta, vă rog.
 
Da, desigur. La urma urmei, această zi este cea mai importantă la începutul noii lor vieţi, de aceea, ei trebuie să se simtă încrezuţi în sine și să arate impecabil. Salonul nostru oferă pregătire complexă, adică pachetul de nuntă, care include manichiura, pedichiura, machiajul, coafura pentru mireasă şi frizura, aranjarea părului pentru mire.

Este important să nu uităm că nunta nu este ziua potrivită pentru a experimenta cu aspectul și stilul. Cel mai bine e să discutaţi din timp cu make-up artistul şi coafor-stilistul opțiunile de coafuri şi machiaj şi să repetaţi totul. Frizura şi vopsirea părului este mai bine de îndeplinit cu 7-10 zile înainte de sărbătoare.
 

 
Cum alegeți imaginea pentru mireasă? Care e secretul armoniei?
 
Mireasa este una dintre figurile cheie la nuntă, astfel încât are nevoie de o imagine armonioasă în care se va simţi confortabil. Întreaga noastră echipă de profesioniști lucrează la crearea imaginii. În primul rând, ascultăm dorințele miresei, întrebăm despre stilul rochiei sale. Pe lângă toate acestea, ar trebui să alegem o imagine care va fi baza pentru tematica nunţii.


Care sunt principalele tendințe în imaginea de nuntă a miresei pentru anul 2017?

Tendințele majore pentru imaginea unei mirese în 2017 - este în primul rând eleganța contemporană într-un stil clasic, dar în noul sezon se pot întâlni şi decizii mult mai îndrăzneţe - metalic, geometrie, modern.
 
La coafuri - este neatenția uşoară, lejeritatea, finețea și eleganța. Machiajul în acest an este multilateral. Pe de o parte, o abundenţă nemaivăzută îl are machiajul natural, care va sublinia frumuseţea adevărată a miresei. Pe de altă parte, machiajul grungy - este un pic fantezist și accentuat. Dar totuşi accentul se face pe un singur element: fie ochi sau buze. Astfel, machiajul nu devine provocator, ci stilat.
 
 
 
Pregătirile pentru nuntă - reprezintă un proces lung, plin de probleme plăcute și sarcini, ce duc uneori la epuizare. Ce sugerați viitorilor miri înainte de nuntă, pentru ca aceştia să se odihnească și să fie plini de energie, înainte de o zi importantă?

Nunta - este un eveniment important atât pentru mireasă, cât şi pentru mire. Toată lumea doreşte ca evenimentul să decurgă perfect. Dar în timpul acestei agitații pre-nuntă creierul începe să „fiarbă“ din cauza numărului mare de cazuri, probleme și întrebări. De aceea, ambii trebuie să se relaxeze. Pentru aceasta Aquaterra Wellness & Spa vă recomandă să utilizați o vizită de oaspeți, în care mireasa şi mirele vor avea parte de o îngrijire complexă a sănătății și frumuseții.

Doar o zi petrecută în Aquaterra Wellness & Spa, oferă fericire, relaxare plăcută și armonie, ce îmbunătăţeşte mult starea Dumneavoastră de spirit.
 
spa-aquaterra-beauty-salon
 
Salonul de frumuseţe Aquaterra Beauty
Chişinău, bul. Decebal 6/4
 
+(373) 22 26-76-26
+(373) 60 099 788