slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Cu Ciocârlia vine primăvara! Rezervează acum evenimentul tău la cel mai deosebit complex!

Primăvara bate la ușă, iar o dată cu ea natura prinde la viață. Și dacă în oraș mai greu se simte acest lucru, la doar un  1 km de capitală, la complexul Ciocârlia, anotimpul și-a intrat în drepturi. Cine a fost la acest complex, cunoaște: Ciocârlia este locația ideală unde natura și mâna omului au creat o armonie totală! Complexul, care deja de 12 activează cu succes pe piața R. Moldova, este deschis anul împrejur, așa că, de-i frig sau plouă, e cald sau arșiță, echipa de aici este gata nonstop să ofere servicii de cea mai înaltă calitate pentru evenimente de neuitat.
 
2024 – anul norocos pentru nunți!  
 
Astrologii spun că 2024 este cel mai propice an pentru a face nuntă!  Alegerea datei  este o sarcină foarte importantă, dar alegerea corectă a locației este decizia care va sta la evenimentului. La Ciocarlia dileme la acest capitol un există. În primul rînd, aici sunt mai multe săli, așa că, de aveți 50 sau 250 de invitați, loc va fi pentru fiecare! Sălile sunt amenajate diferit, având la bază o linie clasică cu elemente moderne de design minimalist. Practic, fiecare dintre acestea are propria poveste… Astfel că, orice idee, concept de nuntă la care visați poate fi realizat. Indiferent de amploarea sau tematica evenimentului, veți beneficia la maxim de servicii personalizate și de întreaga dedicație a echipei Ciocârlia, pentru a vă bucura din plin de sărbătoarea dumneavoastră.
 
sala 250

sala 90

Mai mult, pentru petrecerile din perioada caldă este un spațiu special, perfect pentru oficierea căsătoriei în aer liber. Anume aici tinerii își vor spune DA în fața familiei și a prietenilor, iar decorul spectaculos, natura vibrantă, locațiile ideale pentru fotografii și video, bucatele delicioase și experiența de peste 10 ani a echipei, sunt garanția unei adevărate povești! Fiecare eveniment organizat la Ciocârlia este plin de emoții și trăiri intense, iar amintirile făcute aici sunt memorabile.
 
cerere casatorie aer liber
DSC_7824

 

Bucătărie de 5 stele
 IMG_4991-2

Complexul de agrement Ciocârlia mereu țintește spre exclusivitate și o experiență superioară în toate. Iar cel mai important ”ingredient” al succesului complexului este echipa, unde fiecare membru are valoarea și rolul lui. De aceea, se investește constant în perfecționarea abilităților întregului staff pentru a oferi servicii premium clienților care ne trec pragul. Și pentru că la Complexul Ciocârlia nu se oferă doar mâncare, ci experiențe gastronomice memorabile, bucătarii de aici își ”reeducă” constant tehnicile de preparare a bucatelor pentru a surprinde invitații cu preparate, mereu deosebite atât ca gust dar și aspect. Inovația și tradiția se împletesc într-un dans armonios, pentru a crea cele mai delicioase și inedite rețete.


IMG_5094-2
 IMG_5575-2
 
Echipă de nota 10!
 1-447

Nimic din cele menționate mai sus nu ar valora dacă managementului complexului nu ar fi experimentat și bine pregătit. Fiecare membru al echipei știe exact ce are de făcut pentru ca evenimentul să fie desfășurat ideal, iar în cazul în care intervine ceva neașteptat, cei de la Ciocârlia vor găsi soluție pentru dilemă!
Bucătarii de aici sunt bine pregătiți pentru  a aduce pe mesele festive cele mai noi tendințe și inovații culinare,  chelnerii învață cele mai eficiente tehnici de servire a meniurilor, a băuturilor, aranjare a meselor, iar echipa administrativă va avea grijă ca și cele mai mici detalii ale evenimentului să fie puse la punct!
 
Instafoto ideale
 instafoto

Adițional, la Ciocârlia veți descoperi și locuri instagramabile, perfecte pentru a realiza fotografii cu adevărat unice. Amplasat în mijlocul unei păduri, complexul este scăldat de verdele crud, și abundă de flori, arbuști ornamentali și decorațiuni din lemn alb, iar după apusul soarelui, luminile din grădina completează și mai frumos evenimentul! Cu siguranță, oricare petrecere organizată aici va fi de neuitat! Cu siguranță, complexul Ciocârlia vă va depăși așteptările!

AJA03039
 AJA03029
casatorie-in-aer-liber

Spuneți „DA” la Ciocârlia!
+373 79500003
https://ciocarlia.md
https://www.facebook.com/zona.de.agrement.ciocarlia