Precedenta
Companie

Restaurant Capitoles Park

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Restaurant Capitoles Park

Adauga in favorite
Volum:
350 чел.
Pret:
0 Lei
Restaurantul Capitoles Park este situat în parcul pitoresc al Chișinăului - Valea Trandafirilor, sectorul Botanica. Teritoriul mare al restaurantului, cu o suprafață de 3.000 de metri pătrați, vă permite să realizați orice idee pentru nunta Dvs. În plus, împărțirea teritoriului pe trei niveluri deschide o vedere magnifică spre lac.
 
Capitoles Park oferă 7 săli pentru organizarea celor mai diverse sărbători. Cea mai mare sală a restaurantului poate găzdui până la 350 de persoane la organizarea banchetelor și până la 650 de persoane la organizarea fourchette-lor. Terasele de la primul și la al doilea etaj al restaurantului sunt ideale atât pentru ceremonii mici, mese de familie în aer liber, cât și pentru întâlnirea oaspeților în cazul nunților sau a altor evenimente. La etajul al treilea, Capitoles Park oferă încă două terase cu vedere frumoasă la parc și lac.
 
Pentru momente plăcute și confort maxim, Capitoles Park oferă oaspeților săi totul pentru a-i face să se simtă bine.
 
Apartamente pentru tinerii căsătoriți
În dormitor, tinerii căsătoriți se vor relaxa și se vor odihni după cea mai frumoasă sărbătoare - nunta visurilor lor, iar camera de zi confortabilă este convenabilă pentru a păstra cadourile și lucrurile necesare pentru eveniment. 
 
Mic dejun romantic
Luați dejunul pentru prima dată în calitate de soț și soție într-o atmosferă romantică la terasa apartamentului cu o priveliște extraordinară, sunete ale naturii și cântecele păsărilor.
 
Camera copiilor
Deoarece cele mai importante momente le celebrăm în jurul celor mai apropiați și mai dragi, Capitoles Park oferă mamelor și copiilor o cameră caldă, plină de iubire. Camera are tot de ce aveți nevoie pentru a avea grijă de copil: condiții pentru schimbarea scutecelor, mini-bucătărie, pătuc pentru copil, canapea, pat și TV. 
 
Înregistrarea căsătoriei în afara sediului 
Organizarea unei ceremonii de înregistrare a căsătoriei incredibil de frumoase pe un fundal pitoresc este visul fiecărei mirese. Sub cerul liber, în razele soarelui, foșnetul frunzelor, precum și în jurul celor mai apropiați, colțul nostru de natură - ”Poiana Iubirii”, locul perfect pentru a spune aceste cuvinte importante - „De acord“.
 
 
Meniul de nuntă
Restaurantul Capitoles Park oferă mâncăruri din bucătăria europeană, care include: piept de curcan, gutui glazurat, prepelițe coapte, cosiță din somon și știucă. De asemenea, feluri de mâncare din bucătăria tradițională: sarmale, plăcinte, mămăligă și friptură, carne de porc la grătar și multe altele. În funcție de dorințele și preferințele fiecărui oaspete, restaurantul va oferi o abordare individuală și va crea un meniu original, iar cel mai înalt nivel de servicii va fi completat de plăcerea Dvs. în urma timpului petrecut în restaurantul nostru.
 
Scopul principal al Capitoles Park este de a aduce bucurie oaspeților de la eveniment, fie că este vorba de nunți, botezuri, corporative sau alte evenimente private. În Capitoles Park puteți trăi tot ce ați visat. Restaurantul nostru este gata să răspundă la orice dorințe individuale, pentru a personaliza evenimentul și pentru a vă îndeplini cele mai curajoase așteptări. Situat departe de agitația orașului, complexul Capitoles Park este un loc ideal pentru recepții oficiale sau evenimente speciale, mai stricte sau mai familiale.
 

 

Suntem aproape de Dumneavoastră în cele mai importante momente ale vieții!
Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie