Предыдущая
компания

Restaurant Capitoles Park

Следующая
компания
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota: 0
Data: 

Spring of Hope - Garden Event!

Joi, 16 mai 2024, la Capitoles Park, Hospices of Hope Moldova are onoarea să vă invite la cea de-a doua ediție a evenimentului de caritate - Spring of Hope - Garden Event.


Alături de susținătorii, prietenii organizației și cei cu inimi generoase, ne vom aduna pentru a celebra cel mai nobil sentiment - speranța!


Acest eveniment de primăvară are drept scop să redea speranța pentru o viață demnă și fără durere beneficiarilor Hospices of Hope Moldova, care se confruntă cu o boală incurabilă, precum și familiilor acestora.


Spring of Hope - Garden Event va fi un eveniment de tip cocktail, în aer liber, elegant. Invitații se vor bucura de o atmosferă plăcută, gustări și muzică, în compania oaspeților selecți - oficiali, reprezentanți ai misiunilor diplomatice și organizații partenere.


Invitat special: Ambasadoarea Hospices of Hope Moldova - Daniela Burlaca, Regizor și Director artisitic al Teatrului Geneza Art.
Sponsorul general al evenimentului: Verzo.


Prin achiziționarea unui bilet pentru participare, vă alăturați eforturilor noastre de a oferi sprijin medical, social și psihologic, în mod absolut gratuit, persoanelor care au nevoie de îngrijiri paliative.


Vă așteptăm cu drag la eveniment, căci doar împreună putem dărui speranță!


Data, ora: joi, 16 mai 2024, ora 17:00.
Locație: terasa restaurantului Capitoles Park (str. Melestiu, 13a, Chișinău).
Donația de participare: 125 euro.


*Toate fondurile colectate vor contribui semnificativ la furnizarea sprijinului medical, psihologic și social absolut gratuit pentru beneficiarii Hospices of Hope ce suferă de boli incurabile, din 5 regiuni ale țării: Chișinău, Orhei, Soroca, Ocnița și Taraclia.


Pentru companiile ce doresc să susțină aceast eveniment caritabil, avem disponibile pachete de sponsorizare. Pentru detalii, rugăm respectuos să ne contactați printr-un mesaj sau apel la nr. 068400102/ 079266407 sau irina@hospicesofhope.md

Noutati
Data: 
Restaurantul Capitoles Park - Cadru de vis de orice amploare!

Situat într-un cadru natural, clădirea de bază a restaurantului “Capitoles Park” acoperă o suprafață de 3000m pătrați, iar partajarea în 3 nivele oferă o priveliște splendidă ce se deschide spre lac. La dispoziția dumneavoastră stau cele 7 săli:✅ Poiana de stic...

Data: 
10 noiembrie Vali Boghean

Data: 
3 noiembrie Mirabela Dauer și Elvi's Band

Restaurantul "Capitoles Park", va așteaptă Duminica, 3 noiembrie, ora 16'00 la un frumos prinz alaturi de Mirabela Dauer si formatia "Elvis Band" , la Cenaclul Muzical Literal de un sfirsit de toamna ! Pentru cei născuți toamna, si nu numai !Info - 069112071 Preț - 800 lei persoana

Data: 
3 noiembrie Mirabela Dauer și Elvi's Band

Restaurantul "Capitoles Park", va așteaptă Duminica, 3 noiembrie, ora 16'00 la un frumos prinz alaturi de Mirabela Dauer si formatia "Elvis Band" , la Cenaclul Muzical Literal de un sfirsit de toamna ! Pentru cei născuți toamna, si nu numai !Info - 069112071 Preț - 800 lei persoana

Data: 
8 Martie

Oferă persoanei dragi o seară de neuitat la CAPITOLES PARK: cină romantică cu multe surprize muzicale. 8 MARTIE ora 16:00, preț 1000 lei persoana.P.S. pentru detalii urmăriți pagina noastră pe Facebook :)

Data: 
Cadouri și promoții de la restaurantul Capitoles Park

Nunta în Capitoles Park   Pentru tinerii care au decis să-și sărbătorească nunta în complexul Capitoles Park, este valabilă oferta de nuntă: apartament pentru tinerii căsătoriţi cadou!   Un apartament confortabil unde vă puteți relaxa liniștit după petrecerea...

Data: 
DUCU BERTZI și Elvi's Band 17.02.2018

Pentru cei îndrăgostiți, DUCU BERTZI și Elvi's Band și multe alte surprize, pe 17 Februarie orele 16 00, preț 800 lei inclusiv cina. Cu respect Herța Nadejda și Capitoles Park.

Contacte